x تبلیغات
مطالب روز

لاغری با انجام عمل جراحی باندینگ یا حلقه معده

 

باندینگ معده یا حلقه معده (gastric banding) یک درمان جراحی برای از بین بردن یا کاهش چاقی است. این روش یک عمل کم تهاجم است که باعث کاهش حجم معده می‌شود. به طوری که فرد بعد از خوردن مقدار کمی غذا، دچار سیری شده و دیگر میلی به خوردن غذا از خود نشان نمی‌دهد.

بیشتربخوانید... دلایل استپ وزن

عمل جراحی حلقه گذاری معده در اتاق عمل

عمل جراحی حلقه معده باید زیر نظر متخصص بیهوشی صورت بگیرد. نوع بیهوشی، عمومی خواهد بود. عمل معمولا در مراکز محدود جراحی، ولی مجهز صورت می‌گیرد. بعد از مدتی اقامت در اتاق ریکاوری همان روز ترخیص خواهید شد. برخلاف سایر عمل های جراحی برای لاغری، این روش بسیار کم تهاجم است و از طریق لاپاراسکوپی انجام می‌شود. تعدادی برش بسیار کوچک روی شکم شما و اطراف معده ایجاد می‌شود و متخصص جراحی لاغری با کمک ابزار لاپاراسکوپی اقدام به جایگذاری حلقه معده می‌کند. این عمل بطور معمول بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به طول می انجامد. بیمار قبل از عمل باید ناشتا باشد و از شب قبل عمل هیچ ماده غذایی نخورده باشد. افرادی که تحت عمل جراحی حلقه گذاری معده قرار می‌گیرند پس از ۲ روز به زندگی معمولی برمی‌گردند. اما باید تا ۱ هفته از رفتن سر کار و انجام فعالیت‌های فیزیکی سنگی خودداری کند.

بیشتربخوانید... رژیم لاغری

چه کسی باید از حلقه معده استفاده کند؟

باندینگ معده تنها برای کسانی استفاده می‌شود که دارای اضافه وزن و چاقی مفرط هستند. چنانچه شاخص توده بدنی این افراد بیشتر از ۳۵ باشد، می‌توانند اقدام به حلقه گذاری معده کنند. افرادی که شاخص توده بدنی بالای ۳۰ دارند مشروط بر اینکه از سایر اختلالات و بیماری‌ها مانند دیابت، افزایش فشار خون یا آپنه خواب رنج ببرند می‌توانند تحت این روش جراحی قرار بگیرند.

خطرات عمل جراحی حلقه معده

این عمل نیز همانند بسیاری از روش های درمانی و جراحی دارای خطراتی است که ممکن است در کمین شما باشد. برخی از خطرات احتمالی جراحی باندینگ معده عبارتند از:

بروز واکنش های نامطلوب در برخی از افراد که تحت بیهوشی و داروهای آن قرار می‌گیرند. برخی از مشکلات که حین یا بعد از عمل جراحی باندینگ معده ممکن است برای شخص به وجود بیاید عبارتند از: واکنش های آلرژیک، مشکلات تنفسی، لخته شدن خون در پاها که ممکن است به ریه ها نیز منتقل شود (آمبولی ریوی)، خونریزی، عفونت، حمله قلبی یا سکته مغزی

روند کاهش وزن ممکن است کندتر از سایر روش های جراحی صورت بگیرد.

بیشتربخوانید... رژیم کانادایی

حلقه ممکن است باعث ایجاد آسیب فیزیکی به بافت معده شود و نیازمند عمل جراحی برای حذف حلقه باشد.

پورت حلقه ممکن است جابجا شود که در بیشتر موارد نیاز به عمل جراحی برای فیکس کردن آن است.

عمل RIRS چیست؟

 

RIRS یک روش غیر تهاجمی برای شکستن و برداشتن سنگ کلیه از طریق مجرای ادراری است. در این روش یک لوله فیبروسکوپ یا آندوسکوپی از طریق مجرای ادراری وارد کلیه می شود و اقدامات لازم برای از بین بردن سنگ را انجام می دهد.

چه زمانی از روش RIRS استفاده می شود؟

روش درمان سنگ کلیه از طریق مجرای ادراری RIRS، معمولا برای سنگ های کوچکی که از طریق دستگاه سنگ شکن برون اندامی از بین نرفتند، استفاده می شود.

آمادگی های لازم قبل از عمل RIRS

معمولا پزشک از چند روز قبل از عمل آمادگی های و اقدامات لازم را برای بیمار توضیح می دهد و از او می خواهد که موارد زیر را به خوبی رعایت کند:

  • باید قبل از عمل تست های مانند آزمایش خون، سونوگرافی و سی تی اسکن را انجام دهد.
  • بیمار باید به مدت ۶ تا ۸ ساعت قبل از عمل چیزی مصرف نکند و برای عمل RIRS  ناشتا باشد.
  • اگر بیمار داروی خاصی مصرف می کند باید آن را با پزشک در میان بگذارد؛ در صورت نیاز باید مصرف این دارو  را چند روز قبل از عمل قطع کند.
  • اگر فرد، بیماری زمینه ای داشته باشد باید آن را به پزشک خود اطلاع دهد.

مراحل انجام عمل RIRS

پزشک برای درمان سنگ کلیه از طریق مجاری ادراری باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهد:

·         برای انجام عمل باید بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی اعمال شود.

·         بعد از بیهوشی یا بی حس شدن بیمار، پزشک  لوله بلند و انعطاف پذیر آندوسکوپی یا فیبروسکوپ را از طریق مجرای ادراری به داخل کلیه ارسال می کند. این لوله دارای دوربین و ابزار مخصوص شکستن سنگ کلیه است.

·         دوربین متصل به لوله، کلیه را بررسی و محل دقیق سنگ کلیه را پیدا می کند.

·         پزشک بعد از یافتن سنگ کلیه با کمک ابزار متصل به اندوسکوپ و لیزر، سنگ کلیه را می شکند.

·         می توان قطعات خرد شده سنگ را با کمک سبد مخصوص جمع آوری و از طریق مجرای ادراری از بدن خارج کرد.

·         بیمار بعد از عمل به اتاق ریکاوری منتقل می شود.

·         بعد از چند ساعت بستری شدن، بیمار ترخیص می شود.

مراقبت های بعد از عمل RIRS

بعد از برداشتن سنگ از طریق مجرای ادراری با روش RIRS بیمار باید توصیه های پزشکی زیر را به خوبی رعایت کند:

·         بیمار باید تا چند روز استراحت کند و از فعالیت سنگین پرهیز کند.

·         برای جلوگیری از تشکیل مجدد سنگ کلیه باید مایعات زیاد مصرف کرد.

·         برای کاهش درد و التهاب بعد از عمل RIRS و جلوگیری از بروز عفونت باید داروهای تجویز شده را به موقع مصرف کرد.

·         مراقبت از محل عبور لوله و نظافت ان برای جلوگیری از بروز عفونت الزامی است.

·         برای بررسی وضعیت بیمار باید در وقت تعیین شده به پزشک مراجعه کرد.

منبع: سلامتی بیمارستان

متخصص اورولوژی کیست؟

 

اورولوژی شاخه ای از پزشکی است که به جراحی های و بیماری های دستگاه ادراری مردان و زنان و همچنین دستگاه تناسلی مردان می پردازد، اما در درمان بیماری های دستگاه تناسلی و تولید مثل زنان دخالتی ندارد.

متخصص اورولوژی

پزشک از بعد از اتمام دوره عمومی و سپری کردن طرح دو ساله خود می تواند، در آزمون تخصصی اورولوژی شرکت کند، در صورت قبولی در این آزمون باید به مدت ۵ سال تمام دوره های تخصصی و بالینی را با موفقیت بگذراند و مدرک تخصصی اورولوژی را دریافت کند.

به پزشکی بعد از اتمام دوره تخصصی اورولوژی، مدرک تخصصی اورولوژی را دریافت می کند. متخصص اورولوژی یا اورولوژیست گفته می شود.

افرادی که قصد ادامه تحصیل در این زمینه را دارند، می توانند در شاخه های مختلف اورولوژی شرکت کرده و به مدت سه سال تمام دوره های فوق تخصصی را سپری کنند و مدرک فوق تخصص اورولوژی را در زمینه های مربوط به آن دریافت کند.

چه زمانی باید به متخصص اورولوژی مراجعه کرد؟

در صورت بروز مشکلات و بیماری در اندام های کلیه، مثانه، لوله حالب، مجاری ادراری، سیستم تولید مثل مردان مانند بیضه ها، کیسه بیضه، پروستات باید به اورولوژیست مراجعه کرد.

با مشاهده علایم زیر باید برای تشخیص و درمان آن ها به اورولوژیست مراجعه کرد:

·         نشت ادرار

·         تکرر ادرار

·         احساس درد در کمر، شکم و پهلو

·         احساس سوزش ادرار

·         مشکل در ادرار

·         جریان ضعیف در ادرار

·         مشاهده خون در ادرار

·         اختلال در نعوظ مردان، مشکلات مربوط به بیضه و کاهش میل جنسی

شاخه های اورولوژی کدامند؟

اورولوژی دارای چندین شاخه است که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد:

اورولوژی زنان

ناباروری مردان

عصب شناسی مشکلات اداری

اورولوژی کودکان و مشکلات ادراری آن ها

انکولوژی اورولوژی در حوزه سرطان های سیستم ادراری

متخصص اورولوژی چه بیماری های را درمان می کند؟

اورولوژیست بیمارهای زیر را درمان می کند:

·         سرطان های مثانه، کلیه، پروستات و

·         بزرگ شدن پروستات

·         اختلال در نعوظ

·         ناباروری

·         سندروم مثانه دردناک

·         بیماری های کلیوی

·         سنگ کلیه

·         التهاب غده پروستات

·         عفونت دستگاه ادراری

·         واریکوسل

·         افتادگی مثانه در زنان

·         مثانه بیش فعال

·         بی اختیاری ادراری

·         شب ادراری در کودکان

·         بیضه های نزول نکرده

متخصص اورولوژی چگونه بیماری را تشخیص می دهد؟

اورولوژیست با کمک روش های زیر می تواند انواع بیمارهای مربوط به این حوزه را تشخیص می دهد:

·         بیوپسی پروستات برای تشخیص سرطان پروستات و نمونه از بافت پروستات

·         معاینه فیزیکی

·         ازمایش ادرار و خون و مایع منی

·         سی تی اسکن، سونوگرافی،

·         سیستوسکوپ برای بررسی مجاری ادرار و مثانه

·         آرتروسکوپی برای بررسی کلیه و حالب

منبع: سلامتی جیم جو

تاثیر جراحی لاغری بر سلامت روانی

 

سلامت جسمانی تنها بخشی از زندگی سالم است. سلامت روانی به همان میزان سلامت جسمی اهمیت داشته و به دست آوردن آن هدف بسیاری از بیماران محسوب می شود.  

برخی بیماران قبل از جراحی لاغری تجربه بیماری های روحی و روانی را داشته اند. طبق مطالعه اخیر، ۲۳ درصد از کاندیدهای جراحی لاغری قبلا از بیماری هایی نظیر افسردگی، اضطراب و اختلالات تغذیه ای مانند پرخوری عصبی رنج می بردند.  

بیشتربخوانید... اسلیو چیست؟

با وجودی که جراحی لاغری موجب کاهش علائم افسردگی در بیشتر بیماران می شود، ولی می تواند این احساسات را در برخی دیگر برانگیزد.  

در واقع، جراحی لاغری تحت نظر یک متخصص جراحی لاغری خوب می تواند موجب تحریک بسیاری از احساسات افراد شود. در ادامه به برخی از این موارد اشاره می کنیم:  

پس از سال ها اضافه وزن و چاقی مفرط، بدن شما ناگهان تغییر کرده است. حتی اگر این تغییر مثبت باشد اما از دست دادن ظاهر قدیمی می تواند عجیب باشد. تغییرات رژیم غذایی پس از جراحی لاغری (مانند کوچک کردن وعده های غذایی و پرهیز از برخی غذاها) می تواند برای برخی دشوار باشد و در روحیه آنها تاثیر گذارد. اگر در گذشته از پرخوری برای آرام کردن خود استفاده می کردید، بهتر است پس از جراحی لاغری به دنبال راه دیگری برای کنترل استرس خود باشید. اگر با گذشت زمان، با سرعت قبل وزن کم نکنید؛ ممکن است ناامید یا افسرده شوید. ممکن است پس از جراحی لاغری در مرکز توجه قرار بگیرید به طوری که در اکثر مواقع نگاه ها را روی خود حس کنید. این وضعیت برای بسیاری ناخوشایند و آزاردهنده است.   پس از جراحی لاغری، ممکن است بدن واکنش متفاوتی به خوردن الکل نشان دهد.

افتادگی پوست بعد از جراحی لاغری

 

پس از جراحی لاغری، اغلب بیماران وزن بسیار زیادی کم می کنند (اغلب بیش از۵۰ کیلوگرم) که در نهایت می تواند موجب افتادگی پوست و شل شدن عضلات شود. از آنجایی که این پوست اضافی پس از کاهش وزن، خود به خود از بین نخواهد رفت، بیشتر بیماران از آویزان شدن پوستشان گله مند هستند. این به این دلیل است که با افزایش وزن، پوست تا روی توده های چربی جدید گسترش می یابد و با کاهش وزن، پوست معمولا قابلیت ارتجاعی کافی برای جمع شدن و بازگشت به حالت اولیه را ندارد.

بیشتربخوانید... مراحل اسلیو معده چیست

آیا پس از تمام جراحی های لاغری بیمار دچار افتادگی پوست می شود؟

حال باید از یک متخصص جراحی لاغری پرسید که این مشکل تا چه اندازه روی شما تاثیر خواهد داشت؟ در واقع شدت این مشکل در هر شخص متفاوت است و میزان آن بستگی به عواملی مانند نوع جراحی، وزن سابقتان، سن، سابقه سیگاری بودن و ژنتیک دارد. نوع جراحی لاغری اهمیت فراوانی در میزان افتادگی پوست دارد. جراحی اسلیو معده که طی آن بیمار با سرعت کمتری نسبت به جراحی بای پس معده و عمل بای پس روده وزن کم می کند، کمتر موجب افتادگی پوست می شود. از آنجایی که بیشتر مردم مقداری افتادگی پوست را پس از کاهش وزن تجربه می کنند، پس طبیعی است که نسبت به آن حس خوبی نداشته باشند. اما اصلا جای نگرانی نیست چون همیشه راه های پیشگیری و گزینه های اصلاحی برای اینگونه مشکلات وجود دارد

افتادگی پوست در چه قسمت هایی از بدن بیشتر اتفاق می افتد؟

افتادگی پوست اغلب در ناحیه شکم اتفاق می افتد که بیشترین میزان ذخیره چربی را دارد. البته شل شدن و افتادگی پوست در قسمت های دیگر نیز می تواند اتفاق بیافتد. برخی از افراد پس از رژیم های لاغری سریع دچار افتادگی و شل شدن بازو و سینه ها، و برخی دیگر دچار افتادگی در نواحی ران و باسن می شوند.

چگونه می توان از افتادن پوست پس از جراحی های لاغری جلوگیری کرد؟

·         ورزش

·         کاهش تدریجی وزن

·         مراقبت از پوست

منبع: https://www.sleevesurgeon.ir/

اقدامات لازم برای بهبود سلامت جسمانی پس از جراحی لاغری

 

در صورتی که پس از جراحی لاغری، متوجه مشکل خاصی در سلامت جسمی خود شدید، بهتر است سریعا به جراح لاغری خود اطلاع دهید. وی ممکن است به شما توصیه کند تا برنامه ورزشی دقیقی برای خود تنظیم کنید.

برای ۴ هفته اول پس از جراحی لاپاراسکوپی لاغری، بر ورزش های کششی، تنفس عمیق و بازگشت به روال عادی فعالیت های روزانه تمرکز کنید. سپس می توانید تمرین های ایروبیکی با شدت پایین (مانند پیاده روی، دوچرخه سواری یا شنا) را انجام دهید. اگر جراحی لاغری با روش لاپاراسکوپی انجام گرفته باشد، می توان دو هفته پس از جراحی و با توجه به آستانه درد خود، فعالیت های ورزشی را آغاز کرد. البته بهتر است قبل از شروع هر نوع فعالیتی، با پزشک خود مشورت کنید. اگر جراحی لاغری با روش باز انجام گرفته باشد، بهبودی ممکن است چند هفته بیشتر به طول بیانجامد. اقدامات زیر مخصوص بیمارانی است که جراحی لاغری انجام داده اند.

بیشتربخوانید... عمل بای پس روده

طی ۶ هفته پس از جراحی لاغری، هیچ جسمی سنگین تر از ۶ کیلوگرم بلند نکنید، در غیر اینصورت می توانید تا حد ممکن ورزش کنید.

از ورزش های شکمی تا ۸ الی ۱۲ هفته پس از جراحی لاغری بپرهیزید (به زخم هایتان اجازه بهبود دهید.). اینکار از بروز فتق شکمی در اطراف یا نزدیکی جای بخیه ها جلوگیری می کند.

کالری دریافتی روزانه خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید. از هفته های اول تا ماه ها پس از جراحی لاغری، بیمار باید کمتر از ۵۰۰ کالری در روز مصرف کند (پزشک دستورالعمل های خاصی در اینباره خواهد داد). این کاهش کالری، ممکن است در اوایل موجب خستگی مفرط شود،به همین دلیل از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید. با کاهش وزن، بهبود آمادگی جسمانی و سنگین شدن تمرینات می توانید کالری دریافتی خود را کمی افزایش دهید. اما همچنان باید از رژیم غذایی توصیه شده استفاده کنید.  

بیشتربخوانید... عمل باندینگ معده

پزشک ممکن است از ۶ الی ۱۲ ماه پس از جراحی لاغری کالری دریافتی را به ۱۲۰۰ الی ۱۴۰۰ کالری نیز برساند، خصوصا اگر بیمار وزن بسیار زیادی کم کرده باشد. به طور کلی رعایت رژیم غذایی توصیه شده توسط پزشک و انجام فعالیت های فیزیکی نقش بسیار مهمی در سلامت جسمانی بیمار پس از جراحی لاغری دارد.

رفرنس: مجله اسلیو سرجن

تصورات غلطی که درباره‌ ایمپلنت‌ وجود دارد

 

تصورات غلطی که درباره‌ ایمپلنت دندان‌ وجود داره، باعث میشه کسایی که بهش نیاز دارن، ازش سر باز بزنن.

اینجا به چند مورد اشاره میکنیم که میخوایم نقضشون کنیم:

 ۱. ایمپلنت دندانی ممکنه روی دندان ‌های باقی ‌مانده‌ تأثیر داشته باشه

ایمپلنت دندان یک روش مستقله که با کمی فاصله از دندان ‌های مجاور انجام میگیره؛ بنابراین منجر به ضعیف شدن دندان ‌های طبیعی نمیشه.

۲. قیمت ایمپلنت دندان بسیار بالا است

بله هزینه بر هست، اما باید دید که در مقابل این هزینه قراره چه چیزی عایدمون بشه. به هر دلیلی ممکنه ما دندان هامون رو از دست بدیم، ایمپلنت بهترین روشیه که میتونیم با استفاده از اون، دوباره دندان های سالم و طبیعی و بادوام داشته باشیم.

 ۳. ایمپلنت دندانی، بی ‌خطر نیست

قطعاً علم دندانپزشکی جوری پیشرفت کرده که با خطرات جدی روبرو نباشیم در این مورد. ولی خب هر روش جراحی ریسک خودش رو داره اما طبیعتاً خیلی کم هستن. برای پیشگیری، باید به دندانپزشک کاربلد، کارمون رو بسپریم.

 ۴. کاشت ایمپلنت، درد داره

معلومه که این روش درد نداره! اگر هم داشته باشه، خیلی محدوده. چون در هنگام جراحی، بی حسی تزریق میشه و بعد از انجام ایمپلنت اگر درست باهاش رفتار کنیم، دردی متوجه ما نخواهد شد.

سن مناسب انجام ایمپلنت دندان

باید تا سن۱۸ سالگی صبر کرد تااسکلت صورت شکل خودراپیدا کنددرغیر اینصورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک وصورت ایمپلنت دندانی، کوتاه تربه نظر برسد.

بیشتربخوانید... لمینت دندان

آیا با وجود ایمپلنت میتوان ارتودنسی انجام داد؟

در برخی مواقع پر کردن فاصله بین دندان ها با ارتودنسی امکانپذیر نیست. این گروه از بیماران معمولا یک یا چند دندان از دست رفته دارند. بنابراین متخصص ارتودنسی پس از تنظیم فواصل بین دندانی از ایمپلنت دندانی برای پر کردن این فواصل و جایگزین کردن دندان از دست رفته کمک می گیرد. دقت کنید که ابتدا فواصل بین دندان ها با ارتودنسی تنظیم می شود و سپس ایمپلنت کاشته می شود. اگر این روال به نوبت و به درستی رعایت نشود ریسک عدم موفقیت ایمپلنت بالا می رود. همچنین نظم دندانی که بعد از کاشت ایمپلنت دندانی انتظار می رود حاصل نخواهد شد.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی شبانه روزی

پل دندان چیست ؟ مزایا و معایب ان کدام اند؟

 

یک دندانپزشک ممکن است برای جایگزینی دندان های از دست رفته یا شکسته، یک پل دندانی را به شما توصیه کند. بریج دندان می تواند جایگزین یک دندان یا چند دندان از دست رفته شود. دندان های ساختگی در پل های دندانی مانند دندان های واقعی به نظر می رسند و کار می کنند.برای انجام این عمل، یک فرد ممکن است به یک متخصص پروتزهای دندانی، دندانپزشک متخصص در ترمیم و جایگزینی دندان های از دست رفته و یا یک متخصص ترمیم و زیبایی دندان مراجعه کند. در هر صورت، گزینه های زیادی برای پر کردن یک دندان خالی در طرح لبخند شما وجود دارد.یک گزینه دیگر برای پر کردن جای خالی دندان انجام یک تاج است. یک دندان کاذب متصل به قسمت کوچکی از دندان واقعی که دندانپزشک آن را کشیده است. هنگامی که فردی دندان خود را از دست داده یا دندانپزشک مجبور به برداشتن آن شده است، با این وجود تاج به تنهایی گزینه ای برای پر کردن جای خالی آن نیست و ممکن است پل دندان بهترین انتخاب باشد.

بیشتربخوانید... ترمیم دندان

فواید پل دندان

 این روش می تواند به فرد کمک کند تا با لبخند خود احساس راحتی بیشتری کند. همچنین می تواند قادر به جویدن عادی غذا شود. وقتی فردی یک یا چند دندان از دست می دهد، می تواند روی گزش وی تأثیر بگذارد و باعث درد یا مشکل در خوردن غذا شود. جایگزینی آن دندان ها از بروز این عوارض جلوگیری می کند.این روش برای افرادی که دارای موارد زیر هستند استفاده می شود: دارای دندان پوسیده ای است که می افتد یا دندانپزشک آن را خارج می کند در یک حادثه یا آسیب دندان خود را از دست داده است پوسیدگی یا عفونت در یک دندان چنان عمیق است که نه روش پر کردن و نه عصب کشی برای او کافی نیست حتما نیاز بهپل دندان دارد

بیشتربخوانید... بلیچینگ دندان

عوارض بریج دندان

برخی از عوارض بریج دندان می تواند شامل موارد زیر باشد:

خرابی پل : ممکن است پل خراب شود یا از جای خود بلغزد. پس از آن فرد ممکن است به یک پل دیگر، ایمپلنت یا سایر اقدامات دندانپزشکی نیاز داشته باشد

درد یا مشکلات جویدن: برخی از افراد به خصوص در هفته های بعد از عمل با درد سختی مواجه می شوند تا با جویدن با پل سازگار شوند. اگر احساس خوبی در گزش نداشتید، برای تنظیم مجدد به دندانپزشک مراجعه کنید

عفونت: برخی از افراد پس از درمان به عفونت مبتلا می شوند، خصوصاً اگر به طور گسترده پوسیدگی دندان یا بیماری لثه داشته باشند

پوسیدگی دندان: ادامه پوسیدگی دندان در زیر تاجی که لنگر می اندازد وجود دارد. این مورد بیشتر در افرادی که بیماری حدی لثه دارند یا حفره های بسیار شدیدی در دندان ها دارند که به تاج نیاز دارند

کمر درد های ناشی از چاقی و اضافه وزن

 

افراد چاق یا دارای اضافه وزن که از کمر درد رنج می برند، شاید ندانند که علت اصلی کمر درد آنها وزنشان است.

اضافه وزن و چاقی چگونه بر ستون فقرات تاثیر می گذارد؟

وظیفه ستون فقرات، حمل وزن بدن و توزیع بارهای اضافی در طول استراحت و فعالیت می باشد. زمانی که وزن بدن بالا باشد و ستون فقرات بار اضافی حمل کند، دیگر قادر به توزیع درست بار نبوده و در نتیجه موجب آسیب به مهره های ستون فقرات و کمر درد سیاتیک می شود. آسیب پذیر ترین قسمت ستون فقرات نسبت به وزن اضافی بدن بخش پایینی آن یا ستون فقرات کمری می باشد.

بیشتربخوانید... عمل باندینگ معده چیست

انواع کمردرد های ناشی از چاقی و اضافه وزن

اضافه وزن آسیب های فراوانی به ستون مهره ها وارد می کند. در این بخش به انواع کمر درد که می توانند در نتیجه ی اضافه وزن یا چاقی مفرط ایجاد شوند، می پردازیم:

·         درد پایین کمر (ستون فقرات کمری)

·         ساییدگی دیسک کمر

·         پوکی استخوان

·         آرتروز و آرتریت روماتوئید

روش های کاهش وزن موثر برای بهبود کمر درد

هنگامی که با کمر درد دست و پنجه نرم می کنید،کاهش وزن می تواند طاقت فرسا باشد. برخی افراد به دنبال تسکین درد خود به هر راه ممکن دست می زنند. برای برخی دیگر اقداماتی نظیر تزریق مسکن یا جراحی نیاز است. اما هر دوی این گزینه ها می تواند برای فرد خطرناک باشد. دارو درمانی موقتی است و جراحی نیز می تواند عوارض خاص خود را به همراه داشته باشد.

بیشتربخوانید... عمل بای پس روده

به طور کلی روش های زیر می توانند به شما کمک کنند تا به طور طبیعی و سالم وزن کم کنید

·         عادات غذایی غلط خود را محدود یا حذف کنید

·         حذف سیب زمینی

·         رژیم پالئو یا غارنشینی

از روش های غیر طبیعی کمک بگیرید

تقاضای کمک شما را ضعیف نشان نخواهد داد. از این رو شجاعت این را داشته باشید و اعتراف کنید که به تنهایی نمی توانید وزن کم کنید. میتوانید با یکمتخصص جراحی لاغری مشورت کنید و در صورت نیاز اقدام به عمل جراحی لاغری کنید.

منبع: اسلیو سرجن

چه چیز باعث طبیعی شدن کامپوزیت دندان میشود؟

 

 همانطور که رنگ دندانهای طبیعی منوکروماتیک یا تک رنگ نیست و در قسمتهای مختلف متفاوت است، برای انکه کامپوزیت هم طبیعی بنظر برسد باید از کامپوزیت های مختلف با درجه شفافیت های متفاوت استفاده کرد. به این تکنیک یعنی استفاده از کامپوزیت های متفاوت در لایه های روی هم، تکنیک لایرینگ گفته می شود. در ادامه با مجموعه دندانپزشکی شبانه روزی همراه باشید.

ونیر کامپوزیت ها به چه طریق بر روی دندان ها کار می شوند؟

مونوکروماتیک و با استفاده از کامپوزیت یونیورسال:  این نوع از کامپوزیت ها میزانی از شفافیت را دارا می باشند که هم جهت بازسازی لایه های عاجی و هم لایه های مینایی دندان به کار می روند. در واقع در صورت استفاده از این نوع کامپوزیت ها، لایه های مختلف عاجی و مینایی تنها با استفاده از یک رنگ شکل داده می شوند. پلی کروماتیک و با استفاده از کامپوزیت های با رنگ های مختلف: گاه برای دستیابی به زیبایی بهینه، ونیرهای کامپوزیت مستقیم باید به صورت لایه لایه و با کمک کامپوزیت هایی با رنگ ها و شفافیت های مختلف بر روی دندان ها قرار داده شوند تا ونیرهای پلی کروماتیک مناسب حاصل شود.

روکش های کامپوزیت دندان چه مزایایی دارند؟

شاید برجسته ترین فایده ترمیم دندان با روکش کامپوزیت ونیر، عدم نیاز به آماده سازی دندان باشد. به سادگی و بدون نیاز به تجهیزات پیشرفته میتوان آن را به دندان چسپاند. برخلاف تاج دندان و لمینت دندان، روکش های کامپوزیتی قابل تعمیر هستند و هر مشکلی در ساختار آن ها به وجود بیاید قابل ترمیم است. اگر به درستی نگهداری شوند یا تعمیر آن ها مناسب باشد تا سالیان سال میتوان از آن ها استفاده کرد.

خیلی از افراد هستند که از ظاهر نامناسب دندانهایشان خوشحال نیستند و زردی رنگ دندانهایشان و نامرتب بودن دندانهایشان روی اعتماد به نفس انها تاثیر گذاشته و باعث کناره گیری و اختلال در روابط اجتماعی انها شده است. از یکسو از درمانهای دندانپزشکی زیبایی هم دوری می کنند، زیرا تصور می کنند که ممکن است باعث اسیب به دندانها شود و یا نگران تعداد جلسات و طولانی شدن دوره درمان و زمانی هستند که باید برای اینکار بگذارند. بهتر است بدانید که روش کامپوزیت ونیر یک درمان بسیار محافظه کارانه با حداقل تراش دندان و یا بدون تراش دندانها است که در یک جلسه درمان قابل انجام است و می توانید یکروزه و بدون نگرانی از اسیب به دندانها، لبخندی زیباتر داشته باشید و اعتماد بنفس خودتان را بالاتر ببرید.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی کودکان

 

صفحه قبل 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 صفحه بعد