ایمپلنت دندان روشی مناسب برای جایگزینی دندان ازدست‌رفته است. اگر دندان خود را در اثر ضربه، عفونت، پوسیدگی یا بیماری لثه از دست داده‌اید، با کاشت دندان می‌توانید جایگزین طبیعی برای آن داشته باشید. اما گاهی لازم است پیش از ایمپلنت، پیوند استخوان انجام شود.

برای اینکه انواع روکش ایمپلنت به‌خوبی در استخوان فک قرار بگیرد، باید حجم استخوان فک بازسازی شود؛ به همین دلیل جراحی پیوند استخوان انجام می‌شود. زمانی که استخوان کافی وجود نداشته باشد، ایمپلنت به فک متصل نشده یا در زمان کوتاهی شل می‌شود. اگر استخوان فک نازک یا ارتفاع آن کم باشد، پیوند استخوان در ایمپلنت دندان انجام می‌شود.

انواع پیوند استخوان در ایمپلنت دندان کدامند؟

اگر در قسمتی که دندان خود را از دست داده‌اید، حجم و تراکم استخوان کم باشد، پیوند استخوان برای افزایش عمر ایمپلنت دندان انجام می‌شود. مواد پیوند استخوان را می‌توان با روش‌های مختلف تهیه کرد. برای پیوند استخوان در دهان از چه موادی استفاده می شود؟ انواع مواد پیوند شامل موارد زیر است:

اتوگرافت: در این روش استخوان از بافت بدن شخص گرفته می‌شود.

آلوگرافت: در این روش استخوان از بانک بافت انسانی گرفته می‌شود.

زنوگرافت: مواد پیوند استخوان از بانک بافت حیوانی گرفته می‌شود.

آلوپلاستیک: مواد پیوند استخوان مصنوعی است.

مواد پیوند استخوان ممکن است از بدن خود فرد گرفته شود یا از بانک انسانی یا حیوانی به دست آید. همچنین می‌توان از مواد پیوند استخوان مصنوعی استفاده کرد. دکتر ایمپلنت دندان ممکن است از طریق یکی از روش‌های زیر پیوند را انجام دهد:

عمل پیوند استخوان برای چه افرادی ضروری است؟

یا در واقع می‌توان گفت که پیوند استخوان برای ایمپلنت برای چه کسانی مناسب است؟ هر شخصی که بخواهد کاشت ایمپلنت انجام دهد و حجم و تراکم استخوان فک پایینی داشته باشد، نیاز به پیوند استخوان دارد. ایمپلنت زیگوماتیک یکی از بهترین روش‌های کاشت دندان برای افرادی است که استخوان آن‌ها تحلیل رفته است. معمولا افراد با شرایط زیر نیاز به این جراحی دارند:

اگر دندان خود را مدت طولانی از دست داده است.

دچار بیماری لثه (پریودنتال) باشد.

نقص‌هایی از زمان تولدآسیب یا ضربه به‌صورت.